Jobbe i HAVA

Ønsker du å søke jobb hos oss? Les mer utlyste stillinger eller send oss en åpen søknad!

Q&A

Her finner du spørsmål andre ofte spør

Hva innebærer jobb hos oss?

Vi i HAVA-Omsorg er opptatt av at folk skal trives i jobben sin. Derfor legger vi stor vekt på et positivt og inkluderende arbeidsmiljø, hvor alle får muligheten til faglig utvikling gjennom kursing både internt og eksternt.

Hvordan søker jeg jobb?

Noen ganger har vi stillinger utlyst, de ligger lenger ned på siden. Dersom det ikke er noen ledige stillinger for tiden send gjerne inn en åpen søknad, da vi alltid er på utkikk etter nye flinke medarbeidere.

Hvilken kompetanse søker dere?

Det er stor variasjon i brukergruppen HAVA arbeider med, dermed vil det også være stor variasjon i kompetansen som kreves. I tillegg til å vektlegge personlig egnethet så er vi på utkikk etter personer med helse- og sosialfaglig utdanning, slik som vernepleier, sykepleier, barnevernspedagog, sosionom, og tilsvarende.

Ulike arbeidsformer

Ulike turnusordninger basert på behov ovenfor de vi yter omsorgstjenester. Blant annet ulike varianter av medlever turnus.

Jobbe i HAVA

Åpen søknad

Send en åpen søknad til oss eller fyll ut skjemaet under.

Vil du jobbe i HAVA Omsorg?

Kunne du tenke deg å bli vår medarbeider? Vi stiller høye krav, og lover tilsvarende oppfølging og utviklingsmuligheter. Vi er like interesserte i motiverte talenter som i fullbefarne terapeuter.

Maks størrelse 10MB.
Laster...
fileuploaded.jpg
Opplasting feilet. Maks størrelse 10 MB.
Maks størrelse 10MB.
Laster...
fileuploaded.jpg
Opplasting feilet. Maks størrelse 10 MB.
Takk! Din melding har blitt sendt.
Ups! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.